DOGOTEKA luonnolliset lisäravinteet

Dogoteka on dynaaminen ja innovatiivinen yritys joka on perustettu mullistamaan lemmikkieläinten hyvinvoinnin ja terveyden täysin luonnollisilla tuotteilla jotka on kehitetty nykyaisen lääketieteen, fytofarmasian ja yrttilääkkeiden tiedoin.

Yli 40-vuoden kliinisen kokemuksen pohjalta omasta eläinlääkintä- ja jalostustoiminnasta jota on täydennetty nykyaisen fytofarmasian tieteellisillä todisteilla, nykyaikaisilla pieneläinlääkärin kliinisillä käytännöillä ja yrttilääkkeiden tieteellisillä löydöillä, on kehitetty täysin luonnolliset korkealaatuiset tuotteet ja ratkaisut lemmikkien terveyden, kasvun ja hyvinvoinnin tueksi.  

Laatu-turvallisuus-tehokkuus-synergia

Erityinen valikoima korkealaatuisia lemmikkieläimille tarkoitettuja luonnontuotteita jotka koostuvat luonnollista alkuperää olevista aktiivisista ainesosista. Tuotteet on kehitetty innovatiivisilla farmaseuttisilla tekniikoilla joita samoja tekniikoita ja tarkkuutta käytetään ihmisten lääkkeiden kehittämiseen.

Dogoteka-tuotteiden laadunhallintajärjestelmä perustuu kansainvälisten standardien UNI EN ISO 9001: 2008 ja UNI CEI EN ISO 13485: 2012 sanelemiin sääntöihin joka takaa tiukan laadunvalvonnan tuotannon jokaiseen vaiheeseen. Ainesosat, koostumus, tuotanto, pakkaukset ja merkinnät ovat tiukan laadunvalvonnan alaisia jotta taataan fytoterapeuttisten tuotteiden laatu ja tehokkuus, ja jotka ovat turvallisia käyttää ajan mittaan. Lisäksi Dogoteka-tuotteiden erittäin tärkeä ominaisuus on niiden ainesosien synergia ja synergistinen vaikutus. Synergian avulla komponenttien yhteisvaikutus on suurempi kuin mitä niiden aritmeettiseltä yhdistelmältä odotetaan.

Suurin osa Dogoteka-tuotteista on PARNUTS-tuotteita (erityisiin ravitsemustarkoituksiin tarkoitettu lisärehu) jotka ovat erityisesti valmistettuja lemmikkieläintenruokia suunniteltu auttamaan lemmikkejä aineenvaihdunnan ongelmissa ja joita Euroopan Komissio säätelee erityisillä yhteisön säännöksillä (dir. 2008/38 / EY ja myöhemmät muutokset).

Tämä moderni ja tieteeseen perustuva säännös takaa sen että lemmikkieläimillä joilla on erityiravitsemustarpeita että heillä on mahdollisuus saada oikeaa ravintoa.

Näitä tuotteita on saatavilla sairauksien, kuten sydän- ja maha-suolikanavansairauksien, painonhallinnan, munuaisten vajaatoiminnan tai maksasairauden, iho- ja turkkisairauksien sekä ravintoaineintoleranssien hoitoon. 

Dogoteka lisäravinteet

fertiadapt
Dogoteka FertiAdapt®
cortiadapt
Dogoteka CortiAdapt®
multiadapt
Dogoteka MultiAdapt®