, ,

CortiAdapt® lisäravinne tukemaan ihon toimintaa ja ihottumien hoitoon

34,90  34,90 

Nestemäinen ravintolisä koirille ja kissoille tukemaan ihon toimintaa, ihottumien ja liiallisen karvanlähdön hoitoon.
CortiAdaptia voidaan käyttää koirien ja kissojen ruokinnassa estämään tulehduksia kuten:
* kutiseva ihottuma, epänormaali, atooppinen ja kirppujen aiheuttama dermatiitti
* nuha ja nielutulehuds
* sidekalvontulehdus
* stomatiitti (suutulehdus)
* immuunivälitteiset häiriöt (kissan eosinofiilinen granulooma)

Pakkaus 100 ml.
Käyttöohjeet: Annostellaan painon mukaan suun kautta kahdesti päivässä aluksi kahden kuukauden ajan.
Alle 5 kg 1 ml
5-10 kg 2 ml
10-20 kg 4 ml
20-30 kg 8 ml
yli 30 kg 12 ml
Varoitukset: Säilytä lasten ulottumattomissa. Vain eläimille. On suositeltavaa konsultoida eläinlääkäriä ennen käyttöä ja ennen pidennettyä käyttöä. Korkea linoleenihappopitoisuus (AL) ja määrä eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA).

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): cortiadapt Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Ainesosat:
Puhdistettu auringonkukkaöljy, puhdistettu mustaherukkaöljy*, kalaöljy, keto-orvokkijauhe*, ryytineidon siemenjauhe*.
ProRibes* innovatiivinen rekisteröity sekoitus, joka koostuu seoksesta: puhdistettua mustaherukkaöljyä, keto-orvokkijauhetta ja ryytineidon siemeniä.

Monityydyttämättömät rasvahapot  – Auringonkukkaöljy ja mustaherukansiemenöljy ovat hyviä omega 6 -sarjan monityydyttymättömien rasvahappojen (PUFA) lähde, erityisesti molemmat sisältävät hyvän prosenttiosuuden linolihappoa. Mustaherukkaöljy sisältää erityisen paljon gammalinoleenihappoa, tokoferoleja ja fytosteroleja. Monityydyttämättömillä rasvahapoilla on erityisiä ravinto- ja toiminnallisia ominaisuuksia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet että omega-3 ja omega-6 yhdisteiden käyttö voi olla erittäin hyödyllistä yleisimmissä ihosairauksissa kuten esimerkiksi dermatoosissa.

Kalaöljy jotkut tutkimukset ovat osoittaneet että omega 3 -rasvahapoilla, joita kalaöljyssä on erityisen paljon, on myönteisiä vaikutuksia koirien iholle ja turkille ja ne tekevät turkista kiiltävämmän. (Responses of dogs to dietary omega-3 fatty acids: John E Bauer)

Keto-orvokki– joka tunnetaan myös nimellä villiorvokki, sisältää flavonoideja, saponiinia ja kasviliimaa jotka ovat hyödyllisiä edistämään ihon normaalia toimintaa.

Ryytineito ryytineidon siemenillä on korkea ravintoarvo, ne sisältävät kiinteitä ja eteerisiä öljyjä, proteiineja, alkaloideja ja saponiineja. On osoitettu että ryytineidon siemenet ovat biologisesti aktiivisia, erityisesti niillä on hyödyllinen vaikutus immuunijärjestelmään, mikä johtuu eteerisen öljyn pääkomponentiksi kuuluvasta tymokinonista, mutta sitä on myös kiinteässä öljyssä. (Pharmacological and toxicological properties of Nigella sativa : B. H. Ali Gerald Blunden)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CortiAdapt® lisäravinne tukemaan ihon toimintaa ja ihottumien hoitoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *