, , ,

Urban Dog 2.1 Revolution spray

17,90 29,90 

Tämä monitoimispray sopii kaikenlaisten turkkien hoitoon, erityisesti niille turkeille joissa on takkuja tai jotka ovat huopaantuneita. Ihanteellinen myös viimeiseksi silaukseksi antamaan kiiltävän turkin vaikkapa ennen kehää. Monitoimispray koostuu kvaternoidusta selluloosasta jolla on rauhoittava ja antistaattinen vaikutus, sekä arganöljystä jolla on erinomaiset elastisoivat ja uudistavat ominaisuudet korkeiden omega 3 & 6 rasvahappopitoisuuden ansiosta jotka ovat erittäin arvokkaita solujen uusiutumisprosessissa.

Käyttötapa:

2.1. Revolution on kaksivaiheinen tuote joka on aktivoitava ravistamalla hyvin ennen jokaista käyttöä. Suihkuta tuotetta n. 20 cm etäisyydeltä turkin koko pituuteen, harjaa ja kampaa kunnes takut ovat selvinneet. Tuote tekee kurittomasta karvasta tottelevaisen. Käytetään sekä kuiviin että kosteeseen turkkiin.

Ennen pesua:
Erityisen takkuiselle tai huopaantuneelle turkille suihkuta n. 20 cm etäisyydeltä turkkiin sekä ongelmakohtaan ja jatka kampaamalla ja pesulla.

Pesun jälkeen:
Jos pesun jälkeen turkissa on vielä takkuja, suihkuta n. 20 cm etäisyydeltä ongelmakohtaan karvan vielä ollessa märkä ja föönaa harjaten.

Kuivaan turkkiin:
Suihkuta n. 20 cm etäisyydeltä turkkiin, harjaa hyvin ja turkista tulee kiiltävä ja pehmeä.

Lisäominaisuudet:
Kvaternoidusta selluloosasta valmistettu 2.1 Revolution on erinomainen antistaattisena aineena kaikentyyppisille turkeille, sillä on myös erinomaiset takunselvitysominaisuudet.

Käytämme ainoastaan turvallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita. Tuotteemme eivät sisällä GMO, parafiineja, parabeeneja, formaldehydin- ja alkoholin luovuttajia.

 

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Koko

100 ml, 500 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Urban Dog 2.1 Revolution spray”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *