, , ,

Urban Dog Purify Mud 500 ml

41,90  41,90 

Uudistavalla Purify Mud naamiolla on ihon ja karvan alkuperäisiä ominaisuuksia säätelevä uudistava ominaisuus. Anti-inflammatorinen vaikutus ihon ulkoisiin vaurioisiin (punoitus, naarmut). Puhdistava vaikutus palauttaa elinvoiman karvan keratiinirakenteeseen ja antaa volyymia. Sitä voidaan myös käyttää karkeille turkeille nyppimisen apuna, ripottele tuotetta turkkiin, anna kuivua ja aloita nyppiminen.

Käytetään myös rasvoittuville turkeille ja iholle sekä hauraille turkeille avuksi elpymiseen.

Purify Mud koostuu luonnollisista aineisosista kuten eteerinen mäntyöljy, katkera appelsiiniuutteet, hevoskastanjauute. Se sisältää myös 1. vihreää savea joka imee ihon epäpuhtauksia ja palauttaa sen normaalin tasapainon 2. merilevää joka tunnetaan puhdistavista ja ihoa suojaavista vaikutuksista ja joka sisältää runsaasti mineraaleja jotka auttavat poistamaan epäpuhtauksia. Käytön jälkeen turkki ja iho on puhdistettu ja normalisoitunut. Sillä on hyvä kosteuttava ja pehmentävä vaikutus.

Käyttötapa:
Levitä tuotetta kuivaan tai kosteaan turkkiin oman harkinnan mukaan ja anna vaikuttaa 4 minuuttia. Pese koira sen jälkeen koiran karvatyypille sopivalla Urban Dog shampoolla, pese huolellisesti kaikki muta pois turkista.

Huomautus: Käytetään ennen shampoopesua.

Käytämme ainoastaan turvallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita. Tuotteemme eivät sisällä GMO, parafiineja, parabeeneja, formaldehydin- ja alkoholin luovuttajia.

 

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Koko

100 ml, 500 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Urban Dog Purify Mud 500 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *